A 2021-2027-es európai uniós fejlesztési ciklushoz kapcsolódóan Pécsett a tervek szerint számos fejlesztés valósul majd meg. Pécs városa jól halad az ehhez kapcsolódó fejlesztések tervezésével. Az Aktív Pécs – Megújuló Mecsekoldal kiemelt projektnél a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. munkatársai és szakmai partnerei a tervezett akcióterületeket és a hozzájuk kapcsolódó lehetséges tematikus irányokat és funkciókat meghatározta. A végleges döntésekből természetesen a pécsiek sem maradhatnak ki.

Ezért most különösen fontosnak tartottuk, hogy a pécsiek is elmondják véleményüket az általunk vázolt szakmai javaslatokhoz kapcsolódóan, hiszen a Mecsek mindenkié és szeretnénk, ha olyan fejlesztések tudnának megvalósulni az adott forrásokhoz és szakmai lehetőségekhez mérten, amelyet a többség támogat.

Köszönjük, hogy segítette munkánkat és a tervezés menetét kérdőívünk kitöltésével, akár Pécsett él, akár csak a szívügye Pécs, hogy a Megújuló Mecsekoldal úgy fejlődhessen, ahogy azt közösen szeretnénk.

A KÉRDŐV KITÖLTÉSI IDŐSZAKA LEZÁRULT! KÖSZÖNJÜK A PÉCSIEK KÖZREMŰKÖDÉSÉT! HAMAROSAN JÖVÜNK AZ EREDMÉNYEKKEL!

A NYEREMÉNYJÁTÉK SORSOLÁSA: 2022. DECEMBER 1. 10 ÓRA Addig is iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a friss híreinkről.

Segítse munkánkat, ossza meg ismerőseivel a kérdőívet és a nyereményjátékot, hogy minél többen értesüljenek projektünkről.

Megosztás