akcióterületek

Aktív és ökoturisztikai kínálat rendszerezése, turisztikai célú népszerűsítése

Könnyed, felfrissítő séta, futás, kerékpározás, túrázás… A Mecsek számtalan lehetőséget kínál a hasznos és egészséges, aktív kikapcsolódásra, feltöltődésre. Hiába hisszük, hogy már ismerjük, mindig tartogat még meglepetéseket, felfedezésre váró helyszíneket. Nagyszerű, ha a kirándulások, túrák és más alkalmak szervezéséhez egy olyan adatbázis és „sorvezető” áll rendelkezésre, amelynek segítségével a Mecsek ökoturisztikai kínálatában könnyen eligazodhatunk.

Az Aktív Pécs – Megújuló Mecsekoldal  projekttel nem csak azt tűztük ki célul, hogy fejlesztéseket és új projekteket valósítsunk meg, hanem a már meglévő természeti értékeket és az aktív turizmus kínálta lehetőségeket is népszerűsítenénk. Az önkormányzat számára nagyon fontos, hogy mind az itt élők, mind az ide látogatók elégedettek legyenek azokkal a döntésekkel, amelyek hosszú távon is meghatározhatják a város jövőjét.

Hiszünk abban, hogy a Mecsek mindenkié! Ön is elmondhatja véleményét az általunk vázolt szakmai javaslatokról. Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy a fejlesztésekhez kapcsolódó kérdőívet kitölti! A tervezési munka már zajlik, de a végleges döntések még befolyásolhatók. Ne szalassza el a lehetőséget!